Barcelona Cultura

23.10.2014

Visites lliures a espais de creació de Barcelona

El divendres 31 d'octubre a la tarda, un cop hagi acabat el programa oficial de Factorial, els participants en les jornades tindran l'oportunitat de visitar gratuïtament un gran nombre d'espais culturals de la ciutat.

A més d'accedir a les fàbriques de creació de Barcelona, ​​els assistents podran conèixer de prop una desena d'espais independents dedicats a la creació artística, com EART – Experimentem amb l'art, una entitat educativa que treballa a partir de l'art contemporani i els seus processos; Homesession, un centre de residències internacionals per a artistes visuals; Miscelánea, que aquest mateix dia inaugurarà l'exposició Itzmin; l’Antic Teatre, que acollirà un festival de curtmetratges fantàstics i de terror, o Nunart, on l'artista Lali Ayguadé presentarà el treball desenvolupat durant la seva residència a l'espai.

Per completar la ruta de visites obertes, amb l'acreditació de Factorial es podrà accedir gratuïtament a alguns museus i espais d'exhibició de la ciutat, entre els quals hi ha l'Arts Santa Mònica, la Fundació Miró, la Fundació Suñol, La Virreina Centre de la Imatge o el Museu d'Art Contemporani de Barcelona, on a les 16 hores es durà a terme una visita guiada en anglès sobre l'exposició L'herència immaterial. Assajant des de la col·lecció.

El programa de mà que es lliurarà als participants a l'inici de les jornades inclou un mapa que recull tots els espais que formen part de la ruta, a més d'informació addicional sobre els horaris d'obertura de cada equipament.