Barcelona Cultura

Colin Hicks

Colin Hicks és broker per a les indústries culturals, organismes governamentals i agències públiques, així com un important líder d'opinió que ha dedicat tota la seva carrera a crear oportunitats perquè s'escolti la veu dels absents.

Forma part de comitès i òrgans consultius de diversos organismes britànics. La seva experiència professional, tant en el sector artístic com en el governamental, combinada amb l'experiència com a diplomàtic, assessor polític, formador i intèrpret, fa que sigui una persona que sap escoltar; tant governs com organismes públics, artistes i organitzacions culturals recorren al seu estil no intervencionista, tant en l'àmbit local com en l'internacional, per motivar i afavorir enfocaments innovadors. 

És un turista digital competent i un creador de xarxes en sèrie que ofereix aportacions de conjunt en múltiples camps culturals i afins, incloent-hi contribucions recents a projectes per a la implicació de les comunitats que van des del teatre participatiu fins a la ràdio comunitària, les oportunitats per a treballadors estrangers, la diversitat cultural, les arts i la salut, el turisme cultural, l'economia digital, el micromecenatge i l'horticultura comunitària.

17:30 – Taula de debat 1

  • Fàbriques de creació, ciutats de cultura: el foment de la creativitat des de les polítiques culturals