Barcelona Cultura

Diane Dodd

Diane Dodd és la directora de l’Institut Internacional de Gastronomia, Cultura, Arts i Turisme (IGCAT), on ha cofundat el Premi Regió Gastronòmica Europea. 

També és coordinadora de la xarxa global IFACCA (International Federation of Arts Councils and Cultural Agencies) i imparteix un curs del màster en Institucions i Polítiques Culturals a la Universitat Internacional de Catalunya a Barcelona, a la vegada que és professora visitant en molts altres cursos europeus. Durant quatre anys consecutius ha estat seleccionada com a avaluadora independent pel Programa d'Itineraris Culturals del Consell d'Europa. Entre altres tasques relacionades amb aquest camp, també ha proporcionat assessorament a Plovdiv 2019, la Fundació Valletta 2018 i la Fundació Burgos 2016 per a la preparació de les respectives candidatures a ser capitals europees de la cultura.

Diane Dodd ha treballat i manté relacions amb la Comissió Europea (Direcció General de Política Regional i Direcció General d’Educació i Cultura), la UNESCO, el Consell d’Europa, el Boekmanstichting Study Centre for Arts and Culture i la Fundació Interarts, entre moltes altres institucions. 

 

09:30 – Tallers

  • T14. Les xarxes internacionals de fàbriques de creació