Barcelona Cultura

Emina Visnic

Emina Visnic (Croàcia) és directora general de POGON (Zagreb), un centre local obert per al desenvolupament de la cultura i les arts contemporànies així com per a la participació activa de la joventut en la vida social i cultural.

Visnic és vicepresidenta del Comitè Executiu de la xarxa de promoció europea Culture Action Europe (Brussel·les) i presidenta del Comitè de Gestió de Kultura Nova, una fundació pública nacional de Croàcia per al desenvolupament de la societat cultural civil.

Visnic és llicenciada en Llengua i Literatura Croates i en Literatura Comparada i va estudiar Ciències Escèniques a la Facultat de Filosofia de Zagreb. A més a més ha participat en múltiples seminaris i tallers de gestió cultural, gestió de cicles de projectes, planificació estratègica, Unió Europea i formació i facilitació. Actualment treballa com a gestora cultural i exerceix com a mediadora i promotora cultural. Té experiència en gestió cultural sense finalitats lucratives, creació de xarxes a escala local, nacional i internacional, promoció cultural i capacitació en el sector no lucratiu.

11:30 – Taula de debat 2

  • Les fàbriques de creació, entre la recerca de l’excel.lència i el foment de la proximitat