Barcelona Cultura

Teresa Llobet i Illa

Teresa Llobet i Illa (Granollers 1959) és coordinadora de Roca Umbert, fàbrica de les Arts de Granollers (Barcelona) des del mes de febrer del 2008.

Diplomada en educació infantil i primària, exerceix de mestra en diferents escoles privades i públiques de Catalunya fins a l’any 1992, que comença a treballar com a gerent a l’Associació Cultural de Granollers, una entitat local sense ànim de lucre  que programa activitats de cinema, música i teatre. L’any 2004 du a terme el postgrau en Cooperació Cultural Internacional a la Universitat de Girona i Interarts  (Càtedra Unesco). Teresa Llobet ha treballat sempre impulsant iniciatives ciutadanes d’interès comú i  reivindicant el valor de la cultura en la transformació social. 

Diplomada en Educació Infantil i Primària exerceix de mestra en diferents escoles privades i públiques de Catalunya, fins l’any 1992 que comença a treballar com a gerent a l’Associació Cultural de Granollers, una entitat local sense ànim de lucre que programa activitats de cinema, música i teatre. L’any 2004 realitza un postgrau en Cooperació Cultural Internacional per la Universitat de Girona i Interarts – Càtedra Unesco-.

Teresa Llobet ha treballat sempre impulsant iniciatives ciutadanes d’interès comú i reivindicant el valor de la cultura en la transformació social.

15:30 – Tallers

  • T8. Fàbriques de creació i desenvolupament local